Ingatlanbazár

2021.01.10. 17:45

A hét ingatlana: szegedi, igényes házikó panel helyett? Igen! – Galéria

Panellakás helyett mit szólna egy természetközeli, csodaszép házikóhoz?

Fotó: Ingatlanbazár.hu

Szeged-Subasán eladó egy 840 m2-es zártkert, rajta egy 64 m2-es, kétszintes, nappali + 1 hálószobás, igényesen felújított, téglaépítésű házikóval. Ha ennyi nem elég az érdeklődés felkeltéséhez, eláruljuk az árat is: 20,9 millió forint! Sok-sok fotó!

“[...] Az alsó szinten találunk egy csinos kis nappalit, egy főzőkonyhát, egy fürdőszobát, valamint egy szuper, 7 m2-es, fedett teraszt. A felső szinten pedig egy kellemes méretű hálószobát, egy kis dolgozósarkot és a közlekedőben egy beépített ruhásszekrényt. Az ingatlan 1986-ban épült 30-as Porotherm téglából. Kívülről 8 cm-es Hungarocell hőszigetelést kapott. A teljes tetőszerkezet ki lett cserélve, aláfóliázva és kőzetgyapottal szigetelve. A ház alatt száraz pince húzódik végig. [...]

A ház mellett találunk egy hangulatos, térkövezett, 15 m2-es nyitott teraszt, valamint egy praktikus, betonozott aljzatú fatárolót. Az udvaron van 2-3 autóbeállási lehetőség is. Irányár: 20 900 000 Ft. Készpénzes vevők jelentkezését várjuk!”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában