Van kiút a gödörből

2021.02.02. 16:55

Lelki elsősegélynyújtó tanfolyam az EVP-nél

A szenvedésből kiutat kereső embertársaink gyakran igénylik a támogatást, de jelzéseik sokszor kevésbé egyértelműek.

Munkatársunktól

Néhány egyszerű eszközzel hatékonyan segíthetünk a krízishelyzetekben, és megelőzhetjük a tragédiát – fogalmazta meg felhívásában az EVP-Egészségfejlesztési Iroda. Munkatársaik hamarosan továbbképzést indítanak a lelki elsősegélynyújtás témájában.

A programra azokat a pedagógusokat, egészségügyi dolgozókat, szociális szféra dolgozóit, ügyintézőket várják, akik munkájuk során nehéz emberi helyzetekkel, segítséget kérőkkel találkoznak. A képzést ajánlják mindazoknak, akik szeretnének hatékonyan segíteni közösségükben, munkahelyükön vagy családjukban.

A lelki elsősegélynyújtó képzést szakképzett mentális egészségfejlesztő pszichológus vezeti, egy másfél órás elméleti előadásból és egy hasonló hosszúságú gyakorlati részből áll. A képzések helyszíne: Vásárhelyen a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központban található EFI Iroda. A csoportokat minimálisan hat, legfeljebb tizenkét fővel indítják. Az előzetes jelentkezés a részvétel feltétele: az [email protected] elektronikus levelezési címen, a 62/ 532-368-as telefonszámon, vagy személyesen az irodában, a Dr. Imre József utca 2.-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában