Már csak pár napig jelentkezhetnek a szépségkirálynő-jelöltek

2021.03.05. 12:40

Kinek a fejére kerül a korona?

Vasárnapig van lehetőség jelentkezni az idei Tündérszépek országos szépségversenyre. Aki nem regisztrál március 7-ig, legközelebb csak egy év múlva lesz erre módja.

Munkatársunktól

Fotóriporterünk portfóliót készít a jelentkezőkről. Fotó: Frank Yvette

Fotó: Frank Yvette

Országszerte több mint ezer csinos hölgy jelentkezett már az idei Tündérszépek országos szépségversenyre. Sokan szeretnék a koronát, ám idén is csak egy hölgy kaphatja azt meg. Tavaly egy Csongrád-Csanád megyei lány nagyon közel állt ehhez: Tápai Dóra egészen a döntőig menetelt, ott pedig harmadik helyezést ért el. Bízunk benne, hogy ezt a szép eredményt idén valaki túl is tudja szárnyalni, és meg­mutathatjuk, hogy az országban nálunk élnek a legszebb hölgyek.

Hétről hétre egyre több jelentkezést kapunk, a szakmai zsűrinek bizony komoly feladatot ad, kiknek adjon lehetőséget, hogy a megyei előválogatóra bekerülhessenek, azaz egyáltalán bemutatkozhassanak a Délmagyarországban és a delmagyar.hu internetes portálon. A jelentkezés ugyanis nem jelent automatikus bekerülést a versenybe, hiszen megyénként csupán 30 szépség kezdheti meg a küzdelmet.

A jelentkezési határidő azonban hamarosan lezárul: már csak vasárnapig van lehetőség jelezni, ha valaki indulni szeretne ezen a versenyen.

Mint azt már többször megírtuk, ebben a versengésben egészen a döntőig szinte nincs is teendőjük a jelentkezőknek. A megyei és regionális forduló ugyanis online zajlik: a zsűri fotók alapján választja ki a továbbjutókat. Olvasóink értékelései alapján pedig egy szépség lehetőséget kap arra, hogy akár egyenes ágon a döntőbe kerülhessen. Nincs tehát szükség másra, csupán néhány meggyőző fotóra, ha pedig sikerül a legszebb 22 közé bekerülni, az országos döntő előtt két felkészítőtábort is tartanak, ahol azok is megtanulhatják az alapokat, akik még soha nem modellkedtek.

Fotóriporterünk portfóliót készít a jelentkezőkről.
Fotó: Frank Yvette

Aki tehát meg szeretné mutatni szépségét az egész országnak, ne habozzon, regisztráljon a tunderszepek.hu weboldalon. Fotós kolléganőnk akár a portfóliót is elkészíti, hogy biztosan professzionális képekkel induljon minden megyei hölgy a versenyen. Szeretnénk idén is büszkék lenni megyénk csinos lányaira, de csak azt tudjuk bemutatni, aki jelentkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában