#szavazzrájuk

2021.03.12. 10:00

Várják a szavazatokat a megyei Tündérszépek

Bő egy hétig várják még megyénk Tündérszépei az olvasói szavazatokat, amely egy hölgy továbbjutását jelenti majd a következő fordulóba. Honlapunkon minden szépségről galériát találnak, egy nap egy versenyzőre egyszer lehet értékelést leadni.

Munkatársunktól

A delmagyar.hu oldalon megtekinthető az összes, már bemutatkozott versenyző. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Javában zajlik a Tündérszépek országos szépségverseny megyei előválogatója. Összesen négy Csongrád-Csanád megyei hölgy juthat tovább a regionális fordulóba, ahol Bács-Kiskun és Békés szépségeivel mérkőznek majd meg. Lapunkban és internetes portálunkon folyamatosan bemutatjuk a jelölteket, és nem csak azért, hogy büszkélkedjünk az­­zal, milyen gyönyörű lányok élnek környezetünkben, a to­vábbjutók közül ugyanis csak hármat választ ki a szakmai zsűri, a negyedik szerencsésről szavazók döntenek.

A delmagyar.hu oldalon meg­­tekinthető az összes, már bemutatkozott versenyző, végig lehet pörgetni fotógalériájukat is, így mindenki eldöntheti, kit tart a legszebbnek, legbájosabbnak. Egy rövid regisztrációt követően pedig értékelést lehet leadni, egy hölgyre 24 óránként egy alkalommal. Az ebből összesített pontszámokat láthatják már most is a versenyzők neve mellett, ez alakítja ki a sorrendet. Jelenleg egyébként egy fiatal lány meglehetősen nagy fölénnyel vezet, de természetesen ez a sorrend még módosulhat, ha valaki mozgósítani tudja ismerőseit. Erre egyébként március 22-ig van lehetőség, addig várjuk a szavazatokat.

Az értékelést leadó olvasóink nemcsak kedvencüket juttathatják tovább, hanem ma­­guk is nyerhetnek. Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések. Az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás március 23-án lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában