Nosztalgiázz velünk!

2021.04.21. 11:35

3 éve dübörgött a rock a Dóm téren először, óriásgaléria a cikkben

Amatőr és profi zenészek először gyűltek össze a Dóm téren 2018-ban.

delmagyar.hu

Olasz ötlet alapján hazánkban 2018. április 21-én, pontosan 3 éve első alkalommal népszerűsítették ezen a módon a rock- és az élőzenét.

A villámcsődület lényege az volt, hogy amatőr és profi zenészek együtt játszanak el négy ismert számot. A gitárosok, basszusgitárosok, dobosok és énekesek már kora délelőtt ellepték a Dóm teret, mindenki hozta saját hangszerét, igyekeztek berendezkedni a rockerek. Jöttek Nyírbátorból, Pestről, a Dunántúlról , Bécsből és a Vajdaságból is. – számoltunk be 2018-ban a CityRocksról.

Az óriásgalériát EZEN A LINKEN találod.

A 2019-es kecskeméti őszi CityRocksra Szegeden készültek fel a zenészek, egészen pontosan a Szikin. Akkor a szervezők gondoskodtak egy teherautó platóról, ami körbejárta Szeged belvárosát, rajta 50 zenésszel, így a rakparton és a kiskörúton is dübörgött a rock.

A galériát EZEN A LINKEN találod.

A 2020-as év hatalmas változást hozott a rendezvény évében is.

A Cityrocks Hungary nemcsak azt tartja fontosnak, hogy sokan összegyűljenek zenélni közösen egy nagyot, hanem azt is, hogy mindenki biztonságban legyen. A szervezők ezzel a döntéssel tudnak legjobban vigyázni a zenészekre és a közönségre is. – írta akkor a Cityrocks.

A rendezvény ugyan elmaradt, viszont online közös zenélésre hívták akkor is a többi előadót. Tavasszal a Queen egyik számát játszották el online, majd a Linkin Park New Divide száma volt terítéken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában