ingatlanbazár

2021.08.28. 19:20

A hét ingatlana: egy szentesi szépség, megnyugtató kilátással – Fotók

Erkélyes, kellemes, tovább fejleszthető, 50 nm-es lakás keresi új, vállalkozó kedvű tulajdonosát. Vagy akár azt a személyt, aki semmi másra nem vágyik, csak hogy beköltözzön és élvezze a nyugalmat. Mi amerikai-konyhás nappaliban és a jelenlegi konyhából varázsolt hálóban gondolkodnánk. És ön?

Fotó: ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Csongrád-Csanád megyében Szentes központjában eladásra kínálunk egy 50 m2-es 3. emeleti 2 szobás korszerűsített és részben felújított lakást. Központi helyen, közel a vonat állomás, de mégse túl zajos. Nem messze vannak boltok, iskola, óvoda, buszmegálló, játszótér, patika, orvosi rendelő. Az ingatlan homlokzata hőszigetelt és kapott nemes vakolatot is. A lakásban ki van cserélve az összes nyílászáró hőszigetelt műanyagra, az ablakokon mindenhol van szúnyogháló és redőnyök is, ami segít a nyári melegben hűvösen tartani a lakást. A fűtése gázkonvektoros, a meleg vizet új energiatakarékos villanybojler biztosítja. A konyha igényesen felújított, új beépített konyhaszekrénnyel és korszerűsített villanyhálózattal. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában