Szeged

2021.11.19. 20:00

Radics Gigivel duettezik a döntőben Gábor Márkó

Szólóban Molnár Ferenc Caramelt alakítja, duettezni pedig Radics Gigivel fog a vasárnapi döntőben Gábor Márkó. Az egykori szegedi diák a Sztárban Sztár leszek! utolsó adásában négy társával küzd a 10 millió forintos fődíjért.

Timár Kriszta

Vasárnap este utoljára változtatják át Gábor Márkót: a fődíjért énekel majd.

Fotó: TV2

Vasárnap rendezik a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorának döntőjét, ahol eldől, ki nyeri meg az utánzóversenyt. Az öt döntős között van az egykori szegedi diák, Gábor Márkó is, akivel kapcsolatosan már többször elhangzott, hogy a mezőny egyik legjobbja. Összesen 4 adásban végzett az első helyen, vagyis a zsűri és a nézők szerint is ő nyújtotta a legjobb produkciót. Pedig nem indult zökkenőmentesen a szereplése:

az első műsorban majdnem kiesett, amikor a BTS egyik tagját kellett utánoznia. Mint mesélte, az nagy pofon volt számára, meg is tanította egyből számára az alázatot.

Kifejezetten emlékezetes volt ezek után a Michael Jackson-előadása, de volt a Gipsy Kings frontembere, Pápai Joci, és a Bee Gees énekese is. Többször bújt egyébként a műsor során női előadó bőrébe is: volt Zoltán Erika, Sabrina és Asereje-lány is.

– Nekem ezek a feladatok az elején nagyon furcsák voltak, de rájöttem, hogy sokkal jobb produkciót nyújthatok úgy, ha nem szorongok, hanem elhiszem, hogy én vagyok a legjobb – magyarázta.

Márkó egyébként saját elmondása szerint nagyon élvezte ezt az összetett versenysorozatot, ahol soha nem magát kellett adnia, hanem egy hírességet megformálni.

– Ebben a műsorban minden körülmény adott, hogy a legjobbat ki tudjuk hozni magunkból, mintegy 200-an dolgoznak azon, hogy aznap este minden tökéletes legyen – mesélte a Mokka című reggeli tévéműsorban. Hozzátette: ez a hét kicsit másképp telt, mint az eddigiek, mindenki kicsit feszültebb volt. – Én arra törekszek, hogy a lehető legjobban sikerüljön mindkét produkcióm – beszélt arról, mire számít vasárnap este.

A döntőben minden énekesnek két számmal kell majd színpadra állnia. Márkó egyéni produkciójában Molnár Ferenc Caramel bőrébe bújik, duettpartnere pedig Radics Gigi lesz. Az énekesnőt is korábban énekes tehetségkutatóban fedezték fel, később volt mentor is, így hasznos tanácsokkal is el tudta látni Márkót.

Fotó: TV2

– Itt nem mondhatom, hogy legyél önmagad, de próbálj most is száz százalékosan felkészülni – javasolta Gigi, mivel úgy látta, hogy Márkó eddig is minden héten igyekezett úgy színpadra állni, hogy produkciója a lehető legnagyobb mértékben hasonlítson az eredeti előadóéra.

– Szerintem nagy esélyese vagy ennek az évadnak – tette még hozzá az énekesnő, annak ellenére, hogy tudja, ez a kijelentés nagy nyomást jelent. Közös daluk a Nézz rám Istenem lesz, melyet Gigi korábban a Megasztárban Dolhay Atitlával már énekelt, később pedig Kökény Attilával is előadta koncertjén.

– Nekem a célom ezzel a műsorral az volt, hogy egy maradandó produkciót letegyek, amivel én is elégedett vagyok. Ez a második adásnap megtörtént a Prince-szel, úgyhogy bármi is lesz a végeredmény, nem lesz hiány­érzetem – mondta Gábor Márkó, aki a Mokkában azt is elárulta: vasárnaptól szerdáig bulizni fog. A Sztárban Sztár leszek! győztese egyébként 10 millió forinttal gazdagodik, illetve egy Magneoton kiadói szerződéssel, saját dallal és videoklippel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában