Helyi életstílus

2022.01.10. 11:07

Keressük az ország legédesebb gyermekmosolyát!

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le az idei Gyermekmosoly fotópályázatunk megyei fordulója. A játéknak viszont nincs vége, hiszen kezdetét veszi a nagy sikerű verseny országos fordulója.

delmagyar.hu

Ismét érdemes mozgósítani a rokonokat, ismerősöket, hiszen január 10-én hétfőn 10 órától lehet szavazni ezen az oldalon az országos fordulóba bejutott pályázatokra, az édesebbnél édesebb, huncutabbnál huncutabb lurkókra. Amint arról már beszámoltunk, az országos fordulóba minden megyében első helyezést elért kisgyermek automatikusan továbbjutott, mind a 0-3, mind pedig a 4-7 éves kategóriákban.

Szoros versenyre számítunk, minden egyes szavazat fontos és akár döntő lehet az utolsó nagy hajrában.

A szavazás egészen 2022. január 24-én 10 óráig tart, január 25-én pedig kiderül, hogy ki lesz az 1-1 kisgyermek, akik mosolyukkal a legtöbb szavazó szívét megdobogtatták. Az ország  legcukibb gyermekmosolya cím mellett a nyertesek gazdagabbak lehetnek egy 300.000 Ft értékű voucherrel az alsópáhoki Kolping Hotelbe, ahol az egész család eltölthet együtt egy mesés hétvégét.  

Fontos tudni, hogy egy fotóra, egy Facebook-azonosítóval egyszer lehet szavazni.

Szavazni ide kattintva tud!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában