Helyi életstílus

2022.05.10. 18:03

Homokhátság Kör

2019-ben rendezték meg az első kört. Archív fotó: Karnok Csaba

Május 21-én rajtol el az idei Homokhátság Kör, az indulás helyszíne ezúttal Domaszék, a Deák Ferenc utcai Zabosfai zöldségesüzlet. 
A harminc kilométeres kis kör szintideje 4,5 óra, a gyalog teljesítők 8.30, a biciklisek 9.30 órakor indulnak. A 73 kilométeres nagy kör 9 órakor rajtol, itt a szintidő 5,5 óra. 

A túrán csak nevezéssel lehet majd részt venni, várják még a jelentkezőket a szervezők. Korlátozott számban a helyszínen is fogadják a nevezéseket. A túrán mindenki saját rajtszámot, indulócsomagot, frissítőpont-lehetőséget kap, célba éréskor pedig érmet és emléklapot. A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, a közlekedési szabályok betartása kötelező. A szervezők fontosnak tartják hangsúlyozni, hogy az esemény túra és nem verseny! 

A rajt helyszínén 8.30 órától ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció is lesz – nemcsak a túrázóknak. Az eseményről további információ az [email protected] e-mail-címen kérhető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában