Szegedi hírek

2022.05.28. 15:43

Vadmotoros gyerekek versenyeztek Dorozsmán - Fotók

Nem volt jó idő szombaton reggel, de ez nem riasztotta el azokat a kisgyerekeket és szüleiket, akik részt vettek a kiskundorozsmai ligetben tartott babamotor versenyen.

Fotó: Karnok Csaba

Sok kicsi döntött úgy, hogy nekivág az egyébként nem túl nagy távnak, amit műagyag motorjaikkal teljesítettek. A hangulat legalább akkora volt, mintha maga Talmácsi Gábor állt volna rajthoz valamelyik nagy nemzetközi versenyen. 

Ruzsa Roland önkormányzati képviselőjelölttől, a szombati programok egyik fő támogatójától tudtuk meg, hogy a gyereknapi programsorozatot Mihálffy Béla országgyűlési képviselővel és a Dorozsmai lakosok Facebook-csoporttal szervezték közösen. További támogató volt a Swiss Laboratory és az NS Diszkont. 

Szombaton reggel a babamotor-versenyen kívül rendeztek egy jótékonysági futást is, amin a dorozsmai óvodáknak és bölcsődéknek gyűjtöttek. Utána mindenki a művelődési ház udvarára ment, ahol igazából elkezdődik a gyereknapi rendezvény. Utóbbi helyszínen az idén január 1. és június 30. között 18. életévüket betöltő dorozsmaiakat is köszöntötték a képviselőjelölt pedig minden gyereket fánkkal vendégelt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában