Szegedi hírek

2022.06.23. 17:21

Ne lopj mobil vécét!

Sok minden megtörténhet Szegeden, a Szivárvány kitérő és Kecskés között meg aztán végképp. Erre pedig azok a munkások is felkészültek, akik a 4-es villamosvonalon próbálják rendbe szedni a vágányokat, hogy ne úgy érezzük, mintha hullámvasúton ülnénk.

Suki Zoltán

Biztonságban van a Petőfi Sándor sugárúti klozet. Fotó: Karnok Csaba

Szóval páran dolgoznak ezen a szakaszon napközben, és bizony néha rájön az emberre a szükség. Vagy a kicsi, vagy a nagy, ez a helyzet szempontjából végül is mindegy. Mivel viszont itt még az átlagosnál is kevesebb nyilvános vécé van, a Szegedi Közlekedési Kft. úgy döntött, hogy lerak egy mobil vécét, hogy tudjanak hova menni a munkások. 

Ez természetesen nagyon helyes, de ne feledjük el, hol járunk! A városnak ezen a részén rendszeresen látni különféle szintetikus drogoktól zombiként létező embereket, és igen népszerű a kannás bor is. A lényeg, hogy rájöttek: ve­szélyben a budi! A problémát a képen látható módon oldották meg. Vagyis egy oszlop és egy fa közé helyezték el a sokszor életmentő eszközt, és a biztonság kedvéért le is láncolták. 

Hogy valakinek eszébe jutott volna -e megfújni a klotyót, nem tudom. Azt viszont igen, hogy a lánc elrettentő hatása miatt kevesebben gondolnak erre, ha éppen arra járnak.

 

Címkék#WC#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában