Dóc

2022.07.15. 14:21

70 éves fennállását ünnepli a település

Archív fotó: Kuklis István

Hagyományőrző nap és kulturális rendezvény lesz szombaton Dócon, a település fennállásának 70. évfordulója alkalmából. A programsorozat reggel 6 órakor bel- és külterületi zenés ébresztővel indul, 8 órakor pedig megkezdődik a főzőverseny, melyen az előzetesen regisztrált csapatok vehetnek részt. 

Az ünnepi műsor 10 órakor lesz, mely során megnyitnak egy kiállítást és átadják a település új játszóterét. Délután mobil NERF pályát lehet kipróbálni, lesz kirakodóvásár, lovaskocsikázás, kézműves foglalkozás, interaktív gyerekműsor, lufihajtogatás Csatai Gergővel és lovagoltatás is. A kispályás labdarúgótorna 17 órakor kezdődik, a gyerekeknek pedig Baranyi Ildikó mesél ebben az időpontban a levendulásban. 

Az esti programokat vacsora majd tombolasorsolás nyitja 18 órakor, 20 órától a Kredenc együttes lép fel, 21 órától pedig DJ Szatmári és Szakos Andi zenél. A napot retródiszkóval zárják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában