Helyi életstílus

2022.08.17. 12:56

Itt kóstolhatjuk meg az ország tortáit hétvégén

Munkatársunktól

A Huncut Szilva Herceget 15, a Nagyi kedvencét 14 cukrászdában vásárolhatjuk meg megyénkben.

Fotó: Illyés Tibor

Közzétette a Magyar Cukrász Ipartestület azoknak a cukrászdáknak a listáját, amelyet augusztus 19-től készítik és árusítják a Magyarország Tortáját és Magyarország Cukormentes Tortáját. Országszerte több mint 400 cukrászdában lehet majd vásárolni péntektől a Huncut Szilva Hercegből és a Nagyi kedvencéből. Figyelmeztettek, a listákon szereplő cukrászdák augusztus 19. és 21. között készítik a tortákat, ezt követően érdeklődni kell a cukrászdákban, hogy kapható-e a torta, ha valaki meg szeretné vásárolni.

Magyarország Tortáját megyénkben Hódmezővásárhelyen a Marcipán Cukrászdában, a Szőke Cukrászdában, a Zója Cukrászdában, a Zója Süteményesben, Makón a Papp Cukrászdában, Szegeden az A Cappella Cukrászdában, a Benke Cukiban, a Dugonics Téri Kisvendéglőben, az Indiáner Cukrászdában, a Kis Virág és a Nagy Virág Cukrászdákban, valamint a Nova Cukrászdában, Szentesen a Füsti Cukrászdában és Szent Korona Cukrászdában, illetve Székkutason a Korona Cukrászdában lehet majd megkóstolni.

Magyarország Cukormentes Tortáját megyénkben Hódmezővásárhelyen a Marcipán Cukrászdában, a Szőke Cukrászdában, a Zója Cukrászdában, a Zója Süteményesben, Makón a Papp Cukrászdában, Szegeden az A Cappella Cukrászdában, a Benke Cukiban, a Dugonics Téri Kisvendéglőben, az Indiáner Cukrászdában, a Kis Virág és a Nagy Virág Cukrászdákban, valamint a Nova Cukrászdában, Szentesen a Szent Korona Cukrászdában és Székkutason a Korona Cukrászdában készítik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában