Már két megyei zsűritag szerepel

2022.08.09. 18:10

Juronics Tamás zsűrizik a Dancing with the Stars-ban

Munkatársunktól

Juronics Tamás Fotó: TV2

Hamarosan harmadik évadával visszatér a TV2 képernyőjére a nemzetközi sikerű táncos showműsor, a Dancing with the Stars, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A műsorban Rubint Réka, Vavra Bence, Pap Dorci, Zimány Linda, Bárdosi Sándor, Iván Bence, Kulcsár Edina, Somhegyi Krisztián, Csobot Adél és Kökény Attila mutatja meg tánctudását profi táncosok oldalán. 

A zsűriben pedig idén már két Csongrád-Csanád megyei ismert ember is ül majd: a mórahalmi származású Ördög Nóra mellett új tagként csatlakozott az ítészek csapatához Juronics Tamás. 

A Kossuth-díjas táncművész és koreográfus, érdemes művész, színházi rendező, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője elmondta, azért vesz részt a műsorban, mert pártolja, hogy a táncot elvigyék a háztartásokba. Juronics Tamásról egyébként már most azt tartják a műsor résztvevői, hogy minden bizonnyal a legszigorúbb zsűritag lesz, bár ő úgy fogalmazott, átérzi, hogy akiknek nem a tánc az anyanyelvük, azok számára stressz és bátorság, hogy megmutatják, mit tudnak. 

Ennek ellenére Ördög Nóra nevetve elmesélte, bár próbálták meggyőzni Juronics Tamást, hogy itt kesztyűs kézzel kell bánni a szereplőkkel, de őt ez teljesen hidegen hagyta. A Kossuth-díjas táncművész azt tanácsolta a versenyzőknek, legyenek alázatosak és dolgozzanak keményen, mert ebben a műfajban csak így lehet sikereket elérni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában