Ingatlanbazár

2022.08.14. 07:00

Polgári és a Holt-Tiszára néz. Mi az? Hát a hét megyei ingatlana! - Fotók

Kilátás a Holt-Tiszára és polgári életérzés 110 nm-en eladó az egyben! A hangulatos, 3 szobás családi házból véleményünk szerint még többet ki lehet hozni, mint a mostani állapot. Amit már eleve nagyon szeretünk! Ön mihez kezdene egy ilyen klasszikus szépséggel?

delmagyar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Kivételes lehetőség! HOLT TISZÁRA PANORÁMÁS polgári ház eladó Csongrádon! Csongrád városának központjához közel, egyedi lehetőséget kínálunk! Vegye meg, és saját kertjéből élvezheti a Holt Tisza csodálatos látványát! A vegyes (vályog, tégla, mészkő) falazatú polgári ház 110m2-es, 3 tágas, nagy belmagasságú szobával rendelkezik, előszoba, valamint egy konyha-étkező, külön fürdőszoba és WC került benne kialakításra.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A tető 10 éve lett felújítva, a nyílászárókat részben kicserélték, a felújítás elkezdődött, de a befejezés már az új tulajdonos feladata lesz. 2 szoba parkettás, a harmadik felújítás alatt van, az aljzatbeton kialakításra vár. A fűtés jelenleg gázkonvektorokkal van megoldva, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A telek összközműves, takaros méretű, teraszos kialakítású. A ház alatt egy közepes méretű pince található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Fotó: ingatlanbazar.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában