Csongrád-Csanád megye

2022.09.27. 12:34

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje

Október 1-2. között immár ötödik alkalommal szervezi meg a Magyar Fürdőszövetség a Szaunázók hétvégéjét, amikor tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben.

delmagyar.hu

Makói Hagymatikum Gyógyfürdő. Archív Fotó: Török János

A fürdőszövetség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az eseményhez csatlakozó 31 fürdő színes programválasztékkal várja a vendégeket, azonban 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus program valósul meg. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. 

A szövetség közleménye szerint vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitva tartás várja az érdeklődőket a fürdőkben, melyek listája a Magyar Fürdőszövetség honlapján található. Hozzátették, az őszi időjárásban a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.

Megyénkben például a makói Hagymatikumban október elsején bővített szaunaprogramokkal és vendég szaunamesterrel várják a szaunázás szerelmeseit, akiknek a szaunaszeánszokon óránként, 13 órától 22 óráig van lehetőségük részt venni. A mórahalmi Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő is egyedülálló szauna programsorozattal készül, ott szombaton 14 órától lesznek szeánszok, míg vasárnap délután fél 3-tól várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában