Szegedi hírek

2022.11.22. 17:50

Közönségdíjat kapott az A Cappella fagyija

Innentől kezdve még magasabb a mérce – mondta Gyuris László, a közismert mestercukrász.

Arany T. János

Az A Cappella a legnépszerűbb fagyizó. Az elismerést Gyuris László mestercukrász vette át Párducz Lászlótól. Fotó: Karnok Csaba

A szegedi székhelyű Four Creation reklámügynökség Best of Szeged elnevezésű kutatásában arra kereste a választ, melyek voltak az idei nyár legkedveltebb vendéglátóhelyei Szegeden. A legkedveltebb fagylaltozónak megválasztott A Cappella cukrászda tulajdonos-ügyvezetőjének, Gyuris Lászlónak kedd délelőtt fagylaltozás és süteményezés közben adta át az elismerést a cég képviseletében Párducz László. – Meglepett az elismerés, mert nem is tudtuk, hogy volt ilyen felmérés. A fejlődés legfontosabb iránya, hogy mi is rendszeresen megkérdezzük a vásárlók véleményét. Több helyen láttam már egyszerű kérdőíveket vendéglátóhelyeken az asztalon. Ezt mi is szeretnénk bevezetni a jövőben. A leghitelesebb értékelés ugyanis a vásárlóké. Teljesen más egy szakmai és más egy közönségdíj. Éppen ezért ez a mostani díj sem azt jelenti, hogy hátra lehet dőlni. Innentől kezdve még magasabb a mérce – mondta a közismert mestercukrász.

A legkedveltebb fagylaltozónak megválasztott A Cappella cukrászda. Fotó: Karnok Csaba

A fagylalt mellett Szeged kedvenc hamburgerét, teraszát, strandját és lángosát kereste a reklámügynökség. Felmérésük alapján a szegediek 14,6 százaléka a Napfényfürdő Aquapolist tekinti kedvencének. Érdekes, hogy a második szegedi kedvenc a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő lett. A kérdőívet kitöltők válaszai alapján a szavazatok 16,6 százalékával a Super Hamburger a kedvenc hamburgeres, a Bárka terasz a legkedveltebb terasz, Gyurica lángosa pedig, amely 1989 óta szolgálja ki a Mars téri nagycsarnokban a lángosra vágyókat, a legnépszerűbb lángosozó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában