Szeged

2022.12.16. 11:17

A REÖK cukrászda kollégái adományoztak a Heim Pál gyermekkórházban

Győrfi Pál fogadta az egyik szegedi REÖK cukrászda kollégáit, akik a Heim Pál Gyermekkórházba is adományokat vittek.

delmagyar.hu

Fotó: REÖK Kézműves Cukrászda

Karácsonyi adományozó körútra indult a Magyar Cukrász Ipartestület, amelyhez az idén az Év Mákos Bejglije díjat megnyerő REÖK Kézműves Cukrászda is becsatlakozott. Mint közleményükben írták, az idén az Országos Mentőszolgálat, a Heim Pál Gyermekkórház és a Bethesda Gyermekkórház dolgozói és kis betegei részére juttatták el a karácsony ízeit. 

Fotó: REÖK Kézműves Cukrászda

Az immár 3. alkalommal megrendezett Év Bejglije versenyt követően az ipartestület 300 rúd bejglit adományozott a fent említett intézmények részére. A cukrászok idén más meglepetést is tartogattak, a bejglik mellett díjnyertes szaloncukrokkal, többféle aprósüteménnyel, valamint több rekesznyi naranccsal és mandarinnal igyekeztek egy kicsit szebbé varázsolni a karácsonyt az egészségügyi dolgozók és a gyermekek számára.

A csapatot az Országos Mentőszolgálatnál a tavalyi évekhez hasonlóan ismét Győrfi Pál fogadta, ezután az útjuk a Bethesda Gyermekkórházba vezetett, ahol Tamásné Bese Nóra társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős igazgató nyitott ajtót a különítménynek, a harmadik helyszín pedig igazán szívmelengető pillanatokat tartogatott, finomságokkal felszerelkezve, személyesen is meglátogathatták a Bethesda Gyermekkórház néhány kis betegét. A körút utolsó állomása a Heim Pál Gyermekkórház volt, ahol Guti Tünde ápolási igazgató és Mogyorósi Zsuzsanna kommunikációs vezető fogadta az adományokat.

Az adományozó akcióban a szegedi REÖK és Delimo Kézműves Cukrászdák mellett az országból több cukrászda is részt vett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában