Olvasóink ünnepe

2022.12.25. 11:07

Mutassa meg Ön is karácsonyfáját a megyének! - olvasói fotók

Ahány ház, annyiféle karácsonyfa - nincs két egyforma, de mindegyik ünnepi és meghitt. Ha olvasóink kedvet éreznek hozzá, hogy megmutassák a megyének saját karácsonyfájukat, fotózzák le, küldjék be a képet az [email protected] e-mail címre!

Delmagyar.hu

Fotó: Olvasó-tudósító

Színek, fények, csillogás és alatta a csomagok - bármilyen szín- és ízlésvilágot tükröz a karácsonyfánk, szép. Ahány ember, annyiféle: most olvasóink is megmutathatják a magukét. 

Előfordul az is persze, hogy az egyik családtag megtréfálja a többieket, ahogy a következő karácsonyfadíszeknél is történhetett. Olvasónk annyit írt a képhez: "A feleségem idén piros-arany színvilágú karácsonyfát szeretett volna. Remélem tetszeni fog neki."

Fotós: Olvasó-tudósító

Van, ahol pedig a háziállatok végzik el az utolsó simításokat a díszítésen - a macskák és a karácsonyfák kapcsolata legendás, de utóbbiak nem mindig járnak jól vele. 

Fotós: Olvasó-tudósító

Az egyik Vértói úti panelházban a lift melletti sarokban mindig van karácsonyi dekoráció, tudtuk meg olvasónktól: az ideiről is kaptunk fotót. 

Fotós: Olvasó-tudósító

A Szegedi Vadaspark állatai is kivették a részüket a karácsonyi díszítésből a Vadaspark facebook posztjából ítélve. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában