Szegedi hírek

2022.12.03. 10:58

Ping-pong bajnokságot rendezett a Szegedi Tudományegyetem

Szoros küzdelmeket hozott az SZTE Ping-pong bajnokság. A hallgatók egy mini-kupán mérhették össze a tudásukat. Az SZTE Sportközpont rendezvényén résztvevők számára kiváló kikapcsolódást és szellemi felfrissülést hozott a verseny, amely különösen jól jött a vizsgaidőszak előtt.

delmagyar.hu

Fotó: Lénárt Dóra

Újabb sportolási lehetőséggel várta az érdeklődőket az SZTE Sportközpont. Az asztalitenisz teremben ping-pong bajnokságot tartott a sportközpont, ami tizenhat hallgató szoros küzdelmével dőlt el. Az eseményt Kresák József, az SZTE Sportközpont oktatója szervezte, aki folyamatosan felügyelte és instrukciókkal látta el a játékosokat.

– Vízilabda edzésen az edző mondta, hogy lesz egy ilyen esemény és lehet rá jelentkezni. Korábban mindig csak hobbi szinten játszottam, de kíváncsi vagyok az ellenfelekre. Igazából csak jót akarok szórakozni, nem a verseny a lényeg – mondta el Daróczi Balázs, az SZTE-ETSZK gyógytornász szakos hallgatója.

Az eseményen az SZTE hallgatói vehettek részt, előzetes tudásra nem volt szükség. Kresák József a bajnokság kezdete előtt ismertette az asztalitenisz fontosabb szabályait, majd elkezdődtek a küzdelmek. A ping-pong bajnokságot testnevelésóra pótlásként is elfogadtathatták a hallgatók.

– Testnevelésórán pótlásként volt lehetőség plusz egy tesit elvállalni, viszont én csak eljöttem, hogy jól érezzem magam. Versenyszerűen soha nem játszottam, de minden nyáron rendszeresen ping-pongozok – tudtuk meg Harmath Ádámtól, az SZTE-GTK gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatójától.

Folytatás a linken >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában