Szeged

2022.12.06. 15:23

Szegedi lány került be a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjébe

delmagyar.hu

Fotó: DM

A szegedi Sümeghy Laura a Miss Hungary Nemzeti Szépségverseny döntőjében méretteti magát a Tini korosztályban  a 24-es rajtszámmal. A Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntője december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre.

Fotó: DM

Sümeghy Laura bemutatkozása: 

- Sümeghy Laura vagyok, 17 éves. Szegeden élek, ahol humán szakon tanulok emelt magyart és angolt. Lovagolok, táncolok, énekelek, szavalok. 2022 Nemzeti Verseny arany minősített,  különdíjas szavalója vagyok. Színésznőnek készülök, már egészen picikorom óta ez az álmom és minden lehetőséget megragadok, hogy sikerüljön megvalósítani. Szabadidőmben szeretek írni, rajzolni, olvasni. Célomnak érzem, hogy adjak valami maradandót és értékeset. Ebben a világban, amikor a háború,  vírus,  gazdasági probléma, emberiesség hiánya az alakítótényező, kell valami, ahova az ember elmenekül. A művészet, zene, költészet olyan értékünk, amit ápolnunk, őriznünk kell, hogy maradjon valamink, ami a változó és romló  világ ellenére is örök. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában