Hódmezővásárhely.

2023.04.01. 13:00

Itthon tartották a Hódok a Gyarmati Kupát

Munkatársunktól

Fotó: Hód Úszó SE

Szenzációs teljesítményt nyújtottak a vásárhelyi Hód Úszó SE versenyzői a jubileumi, 10. alkalommal megrendezett Gyarmati Kupán - tájékoztatta lapunkat a sportszervezet. A hódmezővásárhelyi úszóviadalon 30 egyesület 422 versenyzője rajtolt, a mezőnyt szlovák, szerb, román és német csapatok emelték nemzetközivé. A kiváló egyéni teljesítményeknek köszönhetően a Hódok csapata mintegy 200 pont előnnyel zárta a csapatversenyt, és a legkitartóbb versenyzők a program végén magasba emelhették a legjobb csapatnak járó Gyarmati Kupát. 

Fotó: Hód Úszó SE

Rangidős versenyzőik a három hét múlva kezdődő felnőtt országos bajnokságra készülve, csak tartalékos üzemmódban álltak rajtkőre. Ezért a csapat teljesítménye külön elismerendő, mert a pontok nagy részét a Hódok egyre jobban izmosodó utánpótlás bázisa gyűjtötte össze. Összesítésben 28 arany, 41 ezüst, 24 bronzérem és 73 pontszerző helyezést nyertek el. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában