Helyi életstílus

2023.05.28. 11:02

Diákönkormányzati napot a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola Hódmezővásárhelyen

delmagyar.hu

Hódmezővásárhelyi intézményünkben első alkalommal tartottuk meg a diákönkormányzati napot. A gyönyörű napsütéses időben közel 50 fő töltötte a napot a Honvédelmi Sportszövetség szarvasi sportközpontjában. A növendékek az akadálypályán kívül íjászatban, légpuska, lézer- és tűzfegyver lövészeten is versenyezhettek egymással. A fiatalok olyan modern, high tech eszközökön is összemérhették a tudásuk, mint például a közlekedésbiztonsági és a repülőgép szimulátor. A VR szemüvegeken való közös kihívás nem csak a játékosoknak szerezett vidám perceket.

 

A legbátrabbak az ebéd után sem viszakoztak felülni a gripen szimulátorra. Az eseménydús nap után eredményhirdetés következett. A három legjobb csapat serleggel a kézben fogadhatta a tapsot.

Szeretnénk köszönetet mondani a Honvédelmi Sportszövetségnek, a szarvasi Honvédelmi Sportközpont dolgozóinak a rendezvény megvalósításában nyújtott mindenre kiterjedő segítségükért, együttműködő támogatásukért! – írják a hivatalos Facebook-oldalukon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában