Szegedi hírek

2023.06.01. 22:37

Megkezdődött a Deja Vu – Fotók

delmagyar.hu

Fotó: Török János

Csütörtök délután 5 órakor megnyíltak a Deja Vu kapui és kezdetét vette a nyár első szegedi fesztiválja. Bár az első napja még bőven benne járt a hétben, a másnapi munkanap úgy tűnik, nem sokakat zavart. A Safri duo este 8 órakor kezdődő koncertjére már szinte teljesen megtelt a nagyszínpad előtti tér, a vendéglátók sörpadjai pedig mind foglaltak voltak. És ekkor sokan még a bejáratnál álltak sorban.

Ez persze nem is csoda: amellett, hogy végre ismét eljött a szabadtéri buliszezon, rögtön az első nap több világsztár is érkezett a Partfürdőre. A Safri Duo után a Modern Talking-os Thomas Anders lépett színpadra, aki az elmúlt napokban nem szerzett túl sok szegedi rajongót azzal, hogy kiderült: ő volt az egyetlen sztár, akinek nem voltak megfelelőek a szegedi szállodák, így egy fővárosi ötcsillagos luxushotelből érkezett a fellépésére és oda is tért vissza. Az est legnagyobb buliját pedig minden kétséget kizáróan az Eiffel 65 adta.

Pénteken Dj Sash! és Blue érkezik a magyar sztárok – köztük a mindig nagy partit kerekítő Kozmix – után, szombaton pedig Bellini, Dr. Alban, Alexandra Stan és Ina is a Partfürdőn ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában