Helyi életstílus

2024.03.12. 10:59

Elindult a Bedő menzája a világhír felé vezető úton

Elindult a Bedő menzája a világhír felé vezető úton

Minimalista stílusban kaphatnak képet az Instagram felhasználók az ásotthalmi erdészeti iskola menzájáról. Fotó: DM

Egy pár debreceni, rizseshús és paradicsomleves, sült hurka és kolbász krumplipürével és befőttel, főzelék pörkölttel, hús tésztával, felvágott krémsajttal és retekkel, tepertő lilahagymával, kalács, kakaós csiga. Ezt eszik az ásotthalmi Bedő Albert erdészeti iskola diákjai reggel, délben és este, amiről mostantól az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat segítségével az egész világon bárki értesülhet. A minimalista stílusban készülő bejegyzések sorában az első március elején egy hétfői napon készült és egy reggeli látható rajta. Alig több mint egy hét alatt már 21 követője van a Bedősmenü elnevezésű oldalnak.

Az oldal készítőjének szakmai érdeklődése elismerésre méltó, néhány ismert séfet követ az oldal, köztük Gordon Ramsey-t, Burak Özdemir török séfet és étteremtulajdonost, aki hatalmas adag ételek fölött mosolyogva vált híressé, és Nusret Gökçét, azaz Salt Baet, aki arról híres, hogy látványosan tud sózni. Követi még Andre Rush-t, az amerikai veteránt, az Egyesült Államok hadseregének nyugalmazott főtörzsőrmesterét, aki a Fehér Házban dolgozott séfként négy elnök alatt és mindemellett kidolgozott izomzattal rendelkezik. Mindannyian remek példaképek. Egyszer talán a Bedősmenü oldal is világhírre tesz szert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!