Felújították az elemeket

2019.09.17. 10:32

Rolling Show Hódmezővásárhelyen – Felújított elemekkel várják a BMX-eseket

Szeptember 21-én szombaton, 15-19 óráig várják a vásárhelyi gyerekeket a Hód-tói BMX pályára.

Munkatársunktól

Forrás: promenad.hu

A különböző nagyságú kerekek – gördeszkától a bicikliig – lesznek a főszereplők szeptember 21-én, szombaton 15-től 19 óráig Vásárhelyen, a hódtói bmx- és görkorcsolyapályán. A Rolling Show a Közösségfejlesztés Vásárhelyen projektben, TOP-os pályázatból valósul meg.

Az apropót az adja, hogy az Alföldi Kerekesek a közelmúltban 1,7 millió forintból felújították a pályaelemeket, ám a vásárhelyiek még nem próbálhatták ki azokat – mondta a tegnapi sajtótájékoztatón Varga Anikó, a BFMK vezetője. Lesz mtb és bmx freestyle show, görkorcsolya gyorsulási bemutató, biciklis ügyességi gyerekpálya és bmx-bemutató, valamint a résztvevők kipróbálhatják a Mankind Nexus bmx-et is. A jókedven és vagányságon kívül sisakot is mindenki vigyen magával – kérik a szervezők.

A Tiszta Szívvel Egyesület kezdeményezésére még 2010-ben épült meg a nemzetközi versenyelőírásoknak is meg­felelő pálya a hódtói városrészben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!