Helyi érték

2023.06.22. 19:24

Kacagással és mesével is készülnek a szeptemberre

T. Sz.

Bessenyei Ferenc Művelődési Központ.

Fotó: Frank Yvette

Mókát, kacagást, sok játékot és csapatépítő programokat ígérnek a vásárhelyi művelődési központ Sulistart elnevezésű szünidei táborai. Az 5-7 éves gyerekeknek szánt júliusi turnusok célja, hogy az óvodából ballagók könnyedén vegyék majd az első akadályokat, amikor kitárja majd előttük kapuit az iskola. A tevékenységek azt szolgálják, hogy a gyerekek önbizalommal, megfelelő kommunikációval, nyitottan, a felfedezés örömével, a mozgásos tevékenységekkel ráhangolódjanak az iskolai életre. A programok: kézműves tevékenység, barkácsolás, játékos fejlesztő feladatok, szituációs gyakorlatok.

Az első sulistart iskola előkészítő tábor résztvevői játékosan ismerkednek az angol nyelvvel Véber-Mamuzsits Anna és Bíró Rudolf táborvezetők segítségével. A programot a július 17-től 21-ig rendezik meg a Vásárhelyi Ifjúsági Klubban, hétköznaponként 8 és 16 óra között. Majd a következő héten, július 24-e és 28-a közötti turnusban már a sportra koncentrálnak, ahol Bíró-Wetzer Diana és Bíró Rudolf a táborvezetők. Bővebb információ és jelentkezés a 06/ 20/ 385–6434-es telefonszámon.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ továbbá néhány szabad helyre várja még a gyerekeket a tavalyról már ismert felfedező, a mese, illetve az angol tudás táboraiba. Jelentkezni és a díjazásról érdeklődni lehet a 06/ 62/ 533–317-es telefonszámon, illetve a [email protected] elektronikus levelezési címen.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!