Önkormányzati választások 2019

2019.09.18. 15:44

30.000 szegedi töltötte ki Nemesi párbeszédét

Rekord mennyiségben, több, mint harmincezren töltötték ki Nemesi Pál „Párbeszéd Szegedért 2019” című programját.

delmagyar.hu

Fotó: Zoltan Tarnavolgyi

A Szeged jövőjéről szóló, az Államalapítás Ünnepén indított kérdőívet múlt péntekig küldhették vissza a szegediek, online vagy postai formában, illetve a Nemesi és a Fidesz-KDNP jelöltjei által szervezett kitelepüléseken, fórumokon.

„Minden várakozásunkat felülmúlta a hatalmas érdeklődés, amelyből egyértelműen látszik: az elzárkózottság és arrogancia helyett a szegediek egy nyitott, a véleményükre kíváncsi, kooperatív szemléletű vezetésre vágynak” – értékelte a konzultáció sikerét Nemesi, aki hozzá tette: jelenleg is zajlik a rengeteg adat feldolgozása, amint végeztek vele, nyilvánosságra hozzák az eredményeket. Az eddigiek azt mutatják, a szegediek magasabb fizetésekkel járó gazdaságfejlesztést, a reggeleiket megkönnyítő harmadik Tisza-hidat és profi egészségügyi ellátást akarnak, de roppant népszerű a következő ciklusban 22.000 fa elültetésére vonatkozó elképzelés is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!