Helyi érték

2019.03.20. 13:19

Amikor passzol az áruhoz az idézet - meglepetés érte szegedi olvasónkat

Olvasónk jót nevetett, amikor megkapta a blokkot.

" Bármi került érintkezésbe az életünkkel egy-egy pillanatban, (bizonyosra vehetjük, hogy) az pontosan az amire abban a pillanatban az életünkben szükség van..." Hatalmas igazság ez egy 10 tekercses WC papír számláján - írta szegedi olvasónk, aki jót nevetett, amikor meglátta a bevásárlásnál kapott blokkot egy szegedi üzletben. A csodálatos együttállásról készített fotót beküldte portálunknak is.


A boltban egyébként minden blokkra idézetet nyomtatnak, és ez most különösen aktuálisra sikerült.

Legyen Ön is a tudósítónk!

A legjobb tudósításokért fizetünk!


A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.


Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az [email protected] e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.


A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

Érdekeset látott? Küldje be! Érdekeset látott?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában