Helyi érték

2019.01.14. 10:35

Busz elé kanyarodott egy idős asszony a Boldogasszony-Szent Ferenc utca kereszteződésében - fotó

Bár a sofőr és orvos is kérte, javasolta, nem hagyta, hogy mentőt és rendőrt hívjanak. Saját biciklijén távozott.

Olvasónk nagy csattanást hallott reggel fél 9 magasságában a vasútállomás közelében: a Boldogasszony-Szent Ferenc utca kereszteződésében a busz elé kanyarodott egy idős asszony kerékpárral.

 

Fotók: olvasó-tudósító

A buszsofőr azonnal a segítségére sietett, a járókelőkkel, és egy véletlenül arra járó orvossal együtt kérte, javasolta az asszonynak, hogy hívjanak mentőt és rendőrt, meg kellene nézni, nem történt-e nagyobb baja. Az orvos is elmondta az oldalát és a könyökét fájlaló asszonynak, hogy a balesetnek lehetnek hosszabb távon szövődményei, meg kellene vizsgálni, mentőt kellene hívni. Az idős asszony azonban tiltakozott, a sofőrnek azt mondta, ne legyen vele ennyire erőszakos. Saját kerékpárján távozott a helyszínről.


Legyen Ön is a tudósítónk!

A legjobb tudósításokért fizetünk!


A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.


Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az [email protected] e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.


A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

Érdekeset látott? Küldje be! Érdekeset látott?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!