Csongrád megye rövid hírek

10 éve
Már csak a rendőrőrs hiányzik Csanádpalotán, ahol minden más, a városi léthez elengedhetetlennek tekintett intézmény működik. Csongrád megye legújabb, tizedik városának napja augusztus 15-én lesz.
11 éve
Apátfalva - A Szent Anna-napok rendezvénysorozata július 25-én, pénteken este hatkor a Nemzetközi Maros Menti Nemzetiségi Kulturális Találkozóval kezdődik a rendezvénysátorban.
11 éve
Székkutas - Szép eredményeket értek el a Gregus Máté Általános Iskola tanulói a közelmúltban Békéscsabán megrendezett Kisiskolások Versenye diákolimpián.
11 éve
Kiszombor - Kedd délután 4 órától Szent Iván-napi tűzugrást rendez a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör a Helytörténeti Gyűjtemény épülete előtt.
11 éve
Maroslele - Szent Iván-napi varázslatok címmel szerveznek programot kedden délután 3 órától a művelődési házban.
11 éve
Apátfalva - Kedd délután 2 órától ülésezik a képviselő-testület a polgármesteri hivatalban. A képviselők többek között az óvoda szakmai munkájáról szóló beszámolót hallgathatják meg.
11 éve
Sándorfalva - Szúnyogirtást tartanak a városban és a külterületen kedd este hét és fél kilenc között. A permetszer emberre, meleg vérű állatra nem ártalmas, de a méhekre veszélyt jelent.