A Mérnöki Kar diákjainak fotóiból nyílt kiállítás

2019.10.30. 16:45

Egyetemisták fotózták

Fotókiállítás nyílt nemrég a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán, a képeket az egyetem által meghirdetett fotópályázatra küldték be a kar hallgatói, akiknek művei közül a legjobb hármat pénzjutalommal díjazták.

Munkatársunktól

Egyetemisták fotóiból nyílt kiállítás a mérnöki karon. Fotó: Kozma Rita

Egy szerző maximum öt színes vagy fekete-fehér fotóval pályázhatott, ezeket pedig most az Őszi Kulturális Fesztivál keretében a közönség is megtekintheti a kar Moszkvai körút 9. alatti D épületének folyosóján hétfőtől péntekig 8 és 19 óra között, valamint szombaton 8 és 15 óra között.

Összesen huszonkét pá­­lya­mű közül kellett döntenie a zsűrinek, amely végül az első díjat Szabó Bencének ítélte A vonal jelenleg foglalt című munkájáért. Második helyezett lett Hajagos Györgyi Napfelkelte Kárpátalján című képeivel, a harmadik díjat pedig az Egy szombat esti koncert elnevezésű portréjáért Nagy Kristóf érdemelte ki.

A kiállítók névsora, akiknek a fotói november 30-ig megtekinthetőek: Berényi Patrik, Berta Luca, Dömök Dorina, Fe­­hér Ákos, Fehér Dorina, Garai Dzsenifer, Gellért Simon, Hajagos Györgyi, Tuong Huan Tran, Jelinek Alexandra, Kondorosi Gréta, Metál László, Nagy Kristóf, Németh Zita, Ritecz Ákos, Szabó Bence, Szemendri Máté, Szilágyi Dániel, Szórád Henrietta, Szőke Laura, Szűcs Máté, Varga Viktória.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!