Fitt-Forma gála

2019.12.01. 12:42

Formában lenni érdemes: díjazták a legkitartóbbakat

Gut Gabi sportoktató ingyenes foglalkozásaira anyák, apák, nagymamák is járnak a megye kilenc településén. Szombaton gálán köszönte meg a résztvevők és a támogatók kitartását és bizalmát.

H.E

A résztvevők maguk is felléptek a gálán, aerobik- vagy divatbemutatón. Fotó: Suták Éva

A Dél-alföldi régióban tavaly szeptember óta tart csoportos alakformáló tornákat Gut Gabi sportoktató a megye kilenc településén, amelyek egyrészt a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség pályázatainak köszönhetően, másrészt önkormányzati, egyesületi és helyi vállalkozások támogatásával ingyenesek.

A résztvevők maguk is felléptek a gálán, aerobik- vagy divatbemutatón. Fotó: Suták Éva
A Fitt-Forma gálán díjazták az alakformáló tornára járok kitartását. Fotó: Suták Éva

Többek között Forráskúton, Zákányszéken, Ruzsán, Bordányban, Ásotthalmon is mozoghatnak együtt édesanyák, gyerekek, ám járnak édesapák és nagyszülők is. Az egészségfejlesztő szakember álmodott egy nagyot és szombaton egy nagyszabású gálán köszönte meg a résztvevők és a támogatók kitartását és bizalmát. – A rendszeres sportolás alázatra, türelemre nevel, magabiztosságot és önbizalmat ad, kiegyensúlyozottá tesz testileg-lelkileg. Ez az, amit ezeken a településeken mindannyian érzünk. A közös tornák, a közös programok összetartó közösséggé formáltak bennünket – fogalmazott a sportoktató.

 

Hozzátette, ezek az édesanyák, édesapák a hétköznapi munka, tanulás, háztartás mellett időt szánnak magukra és fontosnak érzik azt, hogy tegyenek az egészségükért, példát mutatva ezzel gyerekeiknek és a saját környezetüknek is. Ezért számos díjat kiosztottak Mórahalmon, az Aranyszöm Rendezvényházban a Fitt-Forma évzáró díjátadó gáláján, többek között a legfittebb édesanya, gyermek és édesapa is kapott elismerést. A gálán sokak álma vált valóra, ugyanis többen szerepeltek a divat-és az aerobik bemutatón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!