Kreatív szombat

2019.09.21. 13:53

Horgoltak, kötöttek, gravíroztak Tiszaszigeten – Fotók

A helyi faluház adott otthont a Kreatív Műhely családi napjának, ahová a csoporttagokon kívül az ország minden tájáról és a Vajdaságból is érkeztek.

H.E

Tiszasziget, 20190921. Kreatív Mûhely kézmûves foglalkozása. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

Több mint százan ragadtak horgolótűt, papírt, fonalat a kezükbe szombaton, Tiszaszigeten – attól függően, hogy milyen kézműves elfoglaltságot választottak. A helyi faluház adott otthont a Kreatív Műhely családi napjának, ahová a csoporttagokon kívül az ország minden tájáról és a Vajdaságból is érkeztek. A nagyteremben nem győztük kapkodni a fejünket: készül itt használt zokniból macska, gyöngyfűzött kép, és a dekopázs technikát is alkalmazták. A fő téma a gravírozás és a fába égetés volt ezen a napon, erre Lampert Józsefné Erzsike, a csoport vezetője tanította meg az érdeklődőket. Nyitrai Józsefné Esztergomból jött, ő interneten ismerkedett meg a tiszaszigeti csoport vezetőjével. A hölgy különleges hobbinak hódol, zsinórcsipkéből alkot csodálatos terítőket, ám akár mellényt is. Férje is segít neki, a rajzokat ő készíti.

 

Címkék#Tiszasziget

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!