Szabadtéri kiállítás

2019.12.03. 17:45

Kamarai mindennapok fekete-fehérben

A megyei kamara Idén november 4-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Erre az alkalomra készült a gazdasági önkormányzat és a Délmagyarország napilap közös, 20 képből álló kültéri fotókiállításának anyaga.

Szabó Imre

Kamarai kiállítás Makón. fotó: Szabó Imre

Lapunk fotóriportereinek fekete-fehér alkotásaiból nyílt kedden szabadtéri kiállítás a makói Hagymaház előtt. A fényképek olyan megyei vállalkozások mindennapjait mutatja be művészi szemszögből, amelyek tagjai a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának. A megyei kamara Idén november 4-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, és erre az alkalomra készült a gazdasági önkormányzat és a Délmagyarország napilap közös, 20 képből álló kültéri fotókiállításának anyaga, amit először Szegeden láthatott a közönség – most pedig a Maros-parti városban.

 

A tárlatot Donáth Roland, a CSMKIK Makó térségi szervezetének elnöke nyitotta meg. A fotók egyebek mellett a munkavégzést, valamint a munkát végző emberek tevékenységét mutatják be, bepillantást engedve a cégek kulisszái mögé. Frank Yvette, Karnok Csaba, Kuklis István és Török János kollégáink fotóit később a megye más városaiban is bemutatják: december 12-től Mórahalmon, 18-tól Szentesen, január 3-tól Csongrádon, 10-étől pedig Kisteleken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!