Önkormányzati választások 2019

2019.09.19. 18:55

KDNP: Változásra van szüksége Szegednek

A fiatalok, Haág Zalán és Szegedinszki Krisztián képviselőjelöltek szervezték ezt az eseményt, amin a legfontosabb felszólaló Nemesi Pál, független polgármesterjelölt volt – mondta el a Délmagyarországnak a KDNP szegedi lakossági fórumán Nacsa Lőrinc.

Suki Zoltán

Fotó: Karnok Csaba [email protected]

A párt országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy Szegednek a fiatalok városának kellene lennie, a fiatalokra sokkal több pénzt kellene fordítani.

– Azt remélem, hogy ha Haág Zalán, és Szegedinszki Krisztián bekerül a közgyűlésbe, akkor többek között ezen is dolgozni fognak – tette hozzá.

Az országgyűlési képviselő szerint a mostani szegedi városvezetés elfáradt, már nem a város érdekeit tartja szem előtt.

- Az elmúlt években Szeged nem tudta kivenni a részét az ország gazdasági sikereiből. Már nagyvárosok, régióközpontok elhúztak Szeged mellett, pedig ennek a városnak is az elsők között lenne a helye. És mindez azért történt, mert a polgármester minden alkalommal dacból a kormány ellen döntött. Ennek pedig a szegediek látták kárát – mondta Nacsa Lőrinc.

– Nagyon fontos volt, hogy Szeged lehetőségeiről beszéljünk, hiszen sok lehetősége van ennek a városnak, de ezeket sajnos az utóbbi időben nem használta ki – ezt már Haág Zalán mondta. A képviselőjelölt szerint változásra van szükség, és egy olyan polgármesterre, aki nem a politikai szembenállást választja.

Nemesi Pál, független polgármesterjelölt a Délmagyarországnak elmondta, hogy mostanáig több mint 30 ezren töltötték ki a „Párbeszéd Szegedért 2019” című kérdőívét. Az eddigiek pedig azt mutatják, a szegediek magasabb fizetésekkel járó gazdaságfejlesztést, a reggeleiket megkönnyítő harmadik Tisza-hidat és profi egészségügyi ellátást akarnak, de roppant népszerű a következő ciklusban 22 ezer fa elültetésére vonatkozó elképzelés is – tette hozzá a polgármesterjelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában