Kedvezett az idő a fűszerpaprika termesztésnek
2019.10.11. 18:21
Kiemelkedő minőségű az idei fűszerpaprika
Az időjárás ideális volt idén a fűszerpaprika számára: az esős melegnek köszönhetően különleges minőségű termést szüretelhetnek a gazdák.
Tímár Kriszta
Fűszerpaprikát szárítanak. Fotó: Török János
Fotó: Torok Janos
Paprikaszüreten jártunk, ahol kiderült, mi a legnehezebb ebben a munkában és ellátogattunk egy átvevő telepre is, ahol arról beszélgettünk, miért a pirospaprika az, amit a legnagyobb tételben hamisítanak az élelmiszerpiacon. Keresse cikkünket a Délmagyarország szombati számában!
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre