Közel nyolcszázan ünnepeltek

2019.09.27. 19:54

Korda György és Balázs Klári szórakoztatta a szépkorúakat Makón

A résztvevők ingyenesen igényelhető meghívóval mehettek be a rendezvényre, ahol meg is vendégeltek mindenkit.

Sz.I.M.

Nyugdíjas bál a makói sportcsarnokban. Fotó: Szabó Imre

Közel nyolcszázan vettek részt Makón azon az önkormányzat által rendezett ünnepségen, amelyet az idősek világnapja tiszteletére rendeztek az Erdei János Városi Sportcsarnokban péntek délután. A résztvevők ingyenesen igényelhető meghívóval mehettek be a rendezvényre, ahol meg is vendégeltek mindenkit.

Az asztalok mellett alkalom nyílt baráti beszélgetésre éppúgy, mint a házi sütemények, pá­­linkák kóstolójára. A hangulat fokozásáról Csi­­­­kota József és zenekara gon­­doskodott. Sztárvendég is volt: fellépett a Makón már jól ismert Korda házaspár, Korda György és Balázs Klári, akik slágerpa­rádéjukkal óriási sikert arattak.

Balázs Klári azt mondta, őket becsapták a szervezők, hiszen azt mondták nekik, nyugdíjasok előtt kell fellépniük – ehhez képest egy vidám, fiatalos társaságot szórakoztattak, amelynek tagjai közül néhányan még a színpadra is felmentek táncolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!