Helyi érték

2019.04.05. 22:52

Már megint felgyújtották a szelektív kukákat a Csörlő utcában, csak a kerék maradt - fotó

2017-ben már egyszer ugyanígy felgyújtották a kukákat, akkor az áramszolgáltatónak is akadt dolga a helyszínen. Most sincs közvilágítás az eset óta.

"Szeged-Tarjánban, a Csörlő utcában tavalyelőtt és 2 nappal ezelőtt is fölgyújtották a 3 db szelektív hulladékgyűjtő konténert. A múlt évi eset után az áramszolgáltatónak (is) komoly helyreállítási munkálatokat kellett végeznie. A legújabb "akció" eredményeként a konténerekből jószerével csak a kerekek maradtak..". - jelezte olvasó-tudósítónk, Veresné Éva, aki fotókat is küldött a szerencsétlen szelektív gyűjtők maradékáról. Ami valóban pár kerék. Jó kérdés, kinek és miért jelent ez szórakozást.

 

Az előző gyújtogatás után az áramszolgáltató is dolgozott a helyszínen. Fotók: olvasó-tudósító

Az előző gyújtogatás után az áramszolgáltató is dolgozott a helyszínen. Fotók: olvasó-tudósító/Veresné Éva

Csak a kerekek maradtak.

Csak a kerekek maradtak.


A legutóbbi tűzeset óta a Csörlő utcában nincs közvilágítás, tehát az áramszolgáltatónak megint csak lesz tennivalója. Mindössze egy lámpatest világít az utca töltés felőli végén - írta olvasónk, hozzátéve: egy hónapja egy vegyes hulladéktároló konténer szintén lángolt az Olajos utcában. Sok kivonulásába kerül a tűzoltóknak egyesek felelőtlen "szórakozása".


A 2017-es gyújtogatásról akkor videót is küldött másik olvasónk, itt megnézhetik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!