Vad Sándor 100 kalendáriumot vett

2019.12.06. 20:20

Megjelent a jövő évi Kincses Vásárhely asztali naptár

Megjelent a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 2020-as asztali naptára. Az egyesület egyik alapítótagja, Juhász Tünde pénteken személyesen adott át 100 példányt az egyik megrendelőnek, Vad Sándor egyéni vállalkozónak, aki többek között a dolgozókat is meglepi egy-egy naptárral.

Kovács Erika

Már kapható a Kincses Vásárhely asztali naptár, Juhász Tünde személyesen adott át 100 darabot a vásárhelyi vállalkozónak, aki a dolgozóknak is ajándékoz egy-egy példányt. Fotó: Kovács Erika

– Az elmúlt évhez hasonlóan idén is jótékony célt szolgál a Kincses Vásárhely asztali naptár. A Kozmutza Flóra intézmény óvodásainak ajánljuk fel az eladásból befolyt összeget, játszótér építésére. Ez a naptár kicsit másabb, mint a tavalyi. A XX. század elején készült fényképfelvételeket tartalmaz, a boldog békeidőket idézi meg.

A jövő évi Kincses Vásárhely kalendárium. Fotó: Kovács Erika

A naptárt az Inda virágüzletben, az Arany zöldség- és gyümölcskereskedés három üzletében, a BFMK és a Tornyai múzeum recepcióján, a református Ótemplomban, a Zrínyi utcai ótemplomi irodában, és az Andrássy úti plébániahivatalban lehet megvásárolni.

Vad Sándor vállalkozó tavaly és idén is nagyobb mennyiségű naptárt vásárolt, ezzel is támogatva a jótékony célt.

Juhász Tünde, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület egyik alapítója Vad Sándornak adta át a megrendelt naptárokat, amik bevétele jótékony célt szolgál. Fotó: Kovács Erika

– Dolgozóink a mikulásajándék mellé kapnak egy-egy naptárt is. Úgy gondolom, emlékezetes ajándék a Kincses Vásárhely, hiszen egész évben hasznát vehetjük. A hozzánk érkező vendégeket is megajándékozzuk a helyi értékeket felvonultató, praktikus és szép Kincses Vásárhellyel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában