500 hangszeres, 12 sláger

2019.10.16. 14:03

Szeged után Kecskemét: Elkészültek a Cityrocks legújabb videói

Ebben az évben Kecskeméten rendezték meg a flashmobot, ahol több mint 500 hangszeres és énekes adott elő 12 slágert. A tavalyi szegedihez Billy Idol is gratulált.

CityRocks Kecskeméten. Forrás: CityRocks

A Cityrocks Hungary először 2018-ban Szegeden, a Dóm téren rendezte meg a „rockflashmobot”, az arról készült videó akkora sikert aratott a világhálón, hogy még Billy Idol is tetszését nyilvánította. Ebben az évben Kecskeméten rendezték meg a flashmobot, ahol több mint 500 hangszeres és énekes adott elő 12 slágert. Magyarország egész területéről, Németországból, Finnországból, Hollandiából, a Vajdaságból és Erdélyből is érkeztek zenészek hazánk legnagyobb rockzenekarába.

A szervezők évről évre másik nagyvárosba viszik el a produkciót, egyrészt azért, hogy a több száz zenész élő koncertjének hangulatát bemutassák az ott élőknek, másrészt azért, hogy a helyiek is csatlakozhassanak a nagyzenekarhoz. Az idei videók a Cityrocks Hungary Facebook-oldalán, valamint a YouTube-on is megtekinthetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!