SZIN Szeged

1 éve
Arany T. János
Exkluzív sztárvendég, drámai szakítás, sérülés miatt lemondott koncert, telt ház és valószínűleg minden rekordot megdöntő nézőszám - röviden így lehetne összefoglalni a hivatalosan vasárnap délelőtt véget ért jubileumi, 50 éves Szegedi Ifjúsági Napokat.
1 éve
Munkatársunktól
Szeged - Fesztivállapot című számában éneklik a Bëlga együttes tagjai, hogy ,,Fesztivállatok / Nőjön szárnyatok" - és tényleg, a fesztiválozó valamilyen egészen különös lény. Ezt erősíti a mindenkori SZIN-es körképünk, fotós kollégánk ezúttal egy táskányi bulizó kutyára lett figyelmes. Mint olyan, ő is beleolvad a Partfürdő - mint már említettük - különös forgatagába.
1 éve
K. T.
50 éve egy farmeres srác konferált az ifjúsági napok színpadán, aki azóta meghatározta, sőt nyomatja is a retrót. Ez ma a fiatalok zenéje Dévényi Tibi bácsi szerint, nem számít, ki hordott pelust, és ki szakadt gatyát, amikor először sláger lett a We will rock you... A lemezlovas a Délmagyarország napilap vendégeként lép újra SZIN-re, és hoz magával 12 pöttyös labdát. Igen, tizenkettőt.