Hallgassa élőben!

Igyon sört, így olcsóbb a kenyér!

Szeged - Érdekes szórólapra lett figyelmes az egyik olvasónk: egy algyői pékség olcsóbban adja a kenyeret, ha a vevő elfogyaszt helyben egy üveg sört.

– A napokban kaptam egy szórólapot, ahol egy algyői pékség és cukrászda a férfiúi nemre is gondol. Kedves boltbajárást utáló férfiak! Itt az alkalom a napi bevásárlás átvállalására, segítsük életünk párját! Sőt tudom ajánlani, a szomszédoknak való bevásárlást is. Az önzetlenség meghozza gyümölcsét! – írja olvasónk, Sebők Zoltán.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!
Kattintson a képre a nagyobb méretért!
Az összes szervét regenerálni képes tengeri állatot azonosítottak
A tengerekben élő aszcídiák egyik faja az összes szervét képes regenerálni, akkor is, ha három részre darabolják – állapították meg a Tel-avivi Egyetem (TAU) kutatói.
Alaptalanul keltettek pánikot az atomerőmű körül
A baloldali fake news gyártás újabb példáját láthattuk ma a baloldali híradásokban, most egy tervezett karbantartást tálaltak üzemzavarként.
Prága kártérítést fog kérni Moszkvától a vrbeticei robbanásért
Csehország legalább egymilliárd korona (14 milliárd forint) kártérítést fog követelni Oroszországtól a vrbeticei lőszeraktárakban történt robbanások okozta károkért – közölte szombat este Alena Schillerová cseh kormányfőhelyettes, pénzügyminiszter.
Több mint ezerkétszáz migráns kötött ki egy nap alatt Lampedusán
Több mint ezerkétszáz illegális bevándorló érkezett a dél-olaszországi Lampedusa szigetre vasárnap kilenc különböző hajóval és csónakkal.
Bosszúból ölte meg 3 éves kislányát a horrorapa
Az anyuka exhumálni szeretné a kislányt.
Kincseket őrzött a szántóföld – galéria
Közel 150 éve kutatják a csomorkányi Árpád-kori templomromot, az azt körülölelő temetőt és a 16. században elpusztult mezővárost. Most az elmúlt két évben gyűjtött leletanyag fémtárgyait restau­rálják.