Hallgassa élőben!

Igyon sört, így olcsóbb a kenyér!

Szeged - Érdekes szórólapra lett figyelmes az egyik olvasónk: egy algyői pékség olcsóbban adja a kenyeret, ha a vevő elfogyaszt helyben egy üveg sört.

– A napokban kaptam egy szórólapot, ahol egy algyői pékség és cukrászda a férfiúi nemre is gondol. Kedves boltbajárást utáló férfiak! Itt az alkalom a napi bevásárlás átvállalására, segítsük életünk párját! Sőt tudom ajánlani, a szomszédoknak való bevásárlást is. Az önzetlenség meghozza gyümölcsét! – írja olvasónk, Sebők Zoltán.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!
Kattintson a képre a nagyobb méretért!
Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Egyetlen mérkőzésre visszatér Van Gaal
Egy jótékonysági akció keretében tér vissza a kispadra.
Arnautovicot eltiltották a rasszista gólöröme miatt
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egymeccses eltiltással sújtotta az osztrák válogatott támadóját, Marko Arnautovicot, mert a játékos rasszista, csúnya kifejezéseket használt az északmacedónok ellen 3–1-re megnyert csoportmérkőzésen, miután a végeredményt jelentő találatot megszerezte.
„A kislányom, fájdalmában elkezdte ütni a konyhafalat, amikor meghallotta, hogy meghalt az édesapja” (videó)
Mónika négy évvel ezelőtt vesztette el férjét. A szörnyű pillanatokat most újra felidézte, hogy felhívja az emberek figyelmét: vigyázzunk egymásra!
Csak egy orosz futott többet Nagy Ádámnál az első körben
Csak az orosz Alekszandr Golovin futott többet Nagy Ádámnál a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének 1. fordulójában – derül ki az UEFA hivatalos honlapjának statisztikáiból.
Hálát adtak a tanévért a templomban
A robbanásban elhunyt lány családjáért futnak