Tessék választani, avagy biztonságtechnika másképpen

Szeged - Amikor megláttam ezt a felelőtlenséget az egykori Centrumból lett egykori Skála áruháznál, nem hittem a szememnek - írta olvasó-tudósítónk.

“Aki erre jár, választhat: vagy kificamodik a bokája, amikor belelép a gödörbe, vagy felnyársalja saját magát a vasrudak valamelyikén – szamurájképzőnek utóbbi esetben ideális, a harakirit prímán lehet itt gyakorolni… Ráadásul mindez a buszmegállóban. Ha a sofőr rendesen beáll, akkor az első ajtón leszállók rögtön megkapják a büntetésüket azért, mert szabálytalanul, és nem a hátsó ajtón szállnak le: vagy a gödör, vagy a vasrúd, nincs menekvés. Nagyon érdekelne, milyen munkavédelmi tanfolyamon vett részt az a brigád, aki ezt elkövette!” – írta olvasó-tudósítónk a [email protected] e-mail címre.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító
A román kormány 28 prefektust váltott le
A magas rangú közhivatalnokoknak fontos szerepe van.
Hosszú Katinka triplázott a nyitónapon
Három számban diadalmaskodott.
A juh- és kecskehús fogyasztására hívják fel a figyelmet
Ösztönző kampányt indít a magyar kormány.
Áder János: ismét kalapot emelhetünk a magyar orvosok előtt
Magyarország minden polgára büszke lehet rájuk, tudásukra és emberségükre – mondta a köztársasági elnök.
Csongrád is csatlakozik az országfásítási programhoz
Az országfásítási kezdeményezés novemberben indult, azóta már országszerte több település is csatlakozott a mozgalomhoz.
Nagyot csalódott az Ajax edzője
Az amszterdamiak a BL-csoportkör hatodik, utolsó fordulójának keddi játéknapján otthon kaptak ki 1-0-ra a Valenciától, és így csak a H csoport harmadik helyén végeztek, egypontos hátrányban a továbbjutó spanyolok, valamint a szintén nyolcaddöntős Chelsea mögött.