Továbbra is odapiszkítanak a rektori hivatal elé

Mint olvasónk fotóján látható, egyelőre továbbra is a közterületen ürítők vannak előnyben Szegeden.

A belváros közepén, a Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatala előtti kis kertben végezte el nagydolgát nemrég egy ismeretlen. 

A témával mi is foglalkoztunk már lapunkban a tavaly szeptemberben megjelent : Körbepiszkítják a rektori hivatalt is – Folyamatos a harc a közterületen ürítők ellen című cikkünkben. A helyzet azóta változatlan.
 

Fotó: Tudósítónktól
Fotó: Tudósítónktól

Legyen Ön is a tudósítónk!

A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az [email protected] e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.