ÚtOn – Baleset a jégpályánál

A város többi részén is besűrűsödött a forgalom.

Erősödik a forgalom a városban, a bevezető utakon elsősorban befelé. A sugárutak szinte mindegyikén sok az autó, és a külső körutakon is mindkét irányban, de egyelőre folyamatosan lehet haladni. A Budapesti körút, illetve a Csillag tér vonzáskörzete sűrű, az Etelka soron és a Felső Tisza parton is végig sok a jármű.

A nagykörúton elég erős a forgalom, főleg a Rómain és a Mars tér körül, a Tisza Lajos körúton szintén, ott a főbb csomópontok máris torlódnak,
leginkább az Aradi tér és környéke, de sűrű már a rakpart klinikák felőli vége is. A Szabadkai úton óriási a torlódás, a jégpályánál balesetet szenvedett egy autó, rendesen lelassult mellette a forgalom. Újszegeden a Makai, Szőregi út, Temesvári körút, valamint a hidakra vezető utcák mindegyikében egyre hosszabb sorok vannak, a hidakon lassan lehet haladni. Az utak csúszhatnak, körültekintően vezessenek, mert botrányosan sok baleset történik.

Hozzászólások

Hívek adományából újult meg a Szent Rókus-templom
Valóra vált a rókusi hívek és Kretovics László főesperes ál­­ma, a kereszthajóig megújult a Szent Rókus-templom külseje.
Betiltaná a holland kormány a kéjgázt mint kábítószert
A fiatalok megtöltött léggömbökből vagy habszifonok patronjaiból szívják ki a nevetőgázt.
Világversenyes éremmel szeretne búcsúzni Berki Krisztián
A jövő nyári olimpián még biztosan nem lesz ott az olimpiai bajnok tornász.
Korrupció miatt elítélték Algéria két egykori miniszterelnökét
A tüntetések nem csitultak, sokan azt követelik, hogy a választást csak a teljes politikai elit távozása és a politikai rendszer reformja után tartsák meg.
Rablótámadásban meggyilkoltak egy magyar nőt Nigériában
A gyerekeknek nem esett bántódásuk, feltehetően nem voltak a lakásban.
Dimitri Vegas és Like Mike, Martin Garrix és Kygo is jön a Balaton Soundra
Impozáns névsorral rukkoltak elő a szervezők.