Helyi gazdaság

2022.04.05. 13:34

Az egyéni vállalkozóknak is segít VALI

Az oldalra már 8000 vállalkozás regisztrált a személyre szabott információkért, tájékoztatókért.

Munkatársunktól

Az igényeknek megfelelően új funk­­cióval bővült a VALI, a Vállalkozói Információs portál. A legújabb fejlesztés eredményeként áprilistól már az egyéni vállalkozók számára is elérhetőek a személyre szabott információk a honlapon – mondta György László. 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára hangsúlyozta, a portált a világjárvány gazdasági hatásaira válaszul hozta létre a kormány, azért, hogy a vállalkozások naprakész információkat kapjanak. Hozzátette, az oldalon mindenki két kattintással megtalálja a számára elérhető támogatásokat és ál­lami hiteleket. 
 

A gyors információszerzésen kívül díjmentes tanácsadást is kaphatnak a weboldalon keresztül a vállalkozások. Emel­­lett az érdeklődők figyelmébe ajánl olyan államilag támogatott, ingyenes szolgáltatásokat, mint a cégdiagnosztika, a pénzügyi, az informatikai, illetve a generációváltással kapcsolatos szaktanácsadás, valamint a mintaüzemek látogatása. 
 

Az oldalra már 8000 vállalkozás regisztrált a személyre szabott információkért, tájékoztatókért. Hazánkban jelenleg több mint négyszázezer egyéni vállalkozó működik, ezután egy rövid regisztrációt követően már ők is megnézhetik nyilvánosan elérhető adataikat, a pályázati és hitellehetőségeket. 
 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában