Vállalkozás

2022.07.11. 20:47

Európai Vállalkozásfejlesztési Díj: szegedi alapítványt is elismertek a nemzeti fordulón

Gergely Orsolya, a szegedi Junior Achievement Magyarország Alapítvány ügyvezetõje, miután átvette az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti fordulója gyõzteseinek járó elismerõ oklevelet Csák János kultúráért és innovációért felelõs minisztertõl (j) és György László innovációért és felsõoktatásért felelõs államtitkártól. Fotó: MTI/Kovács Attila

Átadták az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj nemzeti fordulója győzteseinek járó elismerő okleveleket a Kulturális és Innovációs Minisztériumban, a Vállalkozásfejlesztési Tanács ülésén. Mások mellett Gergely Orsolya, a szegedi Junior Achievement Magyarország Alapítvány ügyvezetője is oklevelet vett át Csák János kultúráért és innovációért felelős minisztertől és György László innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkártól. 

Az Európai Bizottság 2006 óta teszi közzé az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj felhívását. A díjjal a legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési programokat ismeri el a testület. A nemzeti fordulóra beérkezett legjobb pályázatokat két kategóriában terjesztették fel a nemzetközi fordulóra. A vállalkozói kedv ösztönzése kategóriában a Youth Business Group Egyesület, a vállalkozói ismeretek művelése kategóriában pedig a szegedi Junior Achievement Alapítvány részesült elismerésben.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában