Makó, Szeged.

2022.10.23. 10:34

A legvonzóbb munkahely lett

delmagyar.hu

A Continental technológiai vállalat kiemelt célja a balesetmentes jövő megvalósítása, szem előtt tartva a fenntarthatóságot. Csúcstechnológiás megoldásaikkal teszik lehetővé, hogy munkatársaik a leginnovatívabb fejlesztésekkel hozzák közelebb életünkhöz ezt a víziót, amely az Universum legutóbbi kutatása szerint a munkavállalók számára is kiemelt fontosságú – közölte lapunkkal a Continental. Hozzátették, a felmérésből kiderült, hogy hazánkban a szoftverfejlesztők a Continentalt tartják a legvonzóbb munkahelynek. 

Mint írták, több mint 190 ezer embert foglalkoztatnak a világ 58 országában. Magyarországon a Continental csoport mindhárom üzleti szektorával jelen van, úgymint az autóipari szektor, a gumiabroncs és az ipari megoldásokat szállító ContiTech. Hazai vállalatai tevékenységet folytatnak Makón, Szegeden, Budapesten, Budaörsön, Nyíregyházán, Vácon és Veszprémben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában