Színes lesz, modern és víztakarékos megoldásokat is tartalmaz

2024.07.10. 15:01

Mosdófelújítás lesz a Pál utcai Óvodában

Újabb óvodai mosdó újulhat meg Hódmezővásárhelyen a Villeroy & Boch Magyarország Kft. támogatásával. Ezúttal a Pál utcai Óvodában kezdődhet a felújítás. Színes lesz és a kisgyermekek számára könnyen használható. Nyár végén már használatba is vehetik a kicsik a szép, színes, víztakarékos mosdókat.

Kovács Erika

Jelenleg így néz ki az óvoda mosdója. fotó: Villeroy & Boch Magyarország Kft.

 A Villeroy & Boch Magyarország Kft. támogatásával folytatódhat Hódmezővásárhelyen az óvodai mosdófelújítás. 

mosdofelujitas-lesz-a-pal-utcai-ovodaban
Mosdófelújítás után így néz majd ki a Pál utcai Óvoda mosdója. Illusztráció: Villeroy & Boch Magyarország Kft. 

Elsőként a Malom utcai intézményt támogatták

Ezúttal a Pál utcai Óvodában kezdődhet a mosdófelújítás. Színes lesz, és a kisgyermekek számára könnyen használható. Nyár végén már használatba is vehetik a kicsik.

Fennállásának 50. évfordulója alkalmából a hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. óvodai mosdófelújítási programba kezdett a városban, amelynek keretében elsőként a Malom Utcai Óvoda, majd a Szeremlei Sámuel Református Óvoda mosdói újultak meg az elmúlt években. 

Újabb óvodában lesz mosdófelújítás

A felújítások a nyári szünetben a Pál Utcai Óvoda két mosdójában folytatódnak. Ahogy a két korábbi óvoda esetében is, a vállalat ezúttal is a hódmezővásárhelyi önkormányzat javaslatának figyelembevételével döntött az óvoda kiválasztásakor. Az 8 mosdót és 8 vécét tartalmazó mosdótervezésekor különös figyelmet kapott, hogy óvodásoknak készül, ennek megfelelően színekben gazdag és gyermekek számára könnyedén használható megoldásokat terveztek a cég munkatársai, például gyermek fali vécét építenek be, gyermek csaptelepeket szerelnek fel. Fontos szempont volt a fenntarthatóság is, így víztakarékos megoldásokat kerestek.

A nyári zárás alatt készül el a munka

A nagy óvodai mosdó mellet megújul a mozgáskorlátozott WC is, ahova szintén a legkorszerűbb termékek kerülnek.

A munkálatok hétfőn kezdődnek, várhatóan 4 hétig tartanak, az óvoda nyári szünete után, augusztus közepétől birtokba vehetik az óvodások az átalakított és megújult mosdót. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában